skip to main
|
skip to sidebar
Pages
Facebook
Twitter
RSS
Email
HOME
BESLENME
TÜRK MUTFAĞI
DERNEKLER »
TAF
TAFED
YARIŞMALAR »
ISTANBUL GASTRONOMY
ALTIN KEP
TUSİD
CHEF STAR
ÜNİVERSİTE »
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Aşçılık
AKADEMİLER »
MSA
Istanbul Culinary
Natürmort ressamlar ve eserleri / Still life painters and works - Oriana Kacicek
0 yorum
Bunu E-postayla Gönder
BlogThis!
Twitter'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Pinterest'te Paylaş
Categories :
NATÜRMORT
.
STILL LIFE
Raspberry Custard Tart
2009-03-02
4 in X 4 in (10.2 cm X 10.2 cm)
oil on gessoed panel
Chocolate Cupcake
2010-01-26
4 in X 4 in (10.2 cm X 10.2 cm)
oil on gessoed panel
Still Life Artist, Oriana Kacicek
www.orianakacicek.blogspot.com
INFO / BİLGİ
Leave a Reply
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Translate
Recent
Popular
Label
YENİ
TÜRK MUTFAĞI / TURKISH CUISINE
Beslenme biçimleri, içinde bulunulan kültürel- coğrafi- ekolojik- ekonomik yapıya ve tarihsel sürece göre şekillenmektedir. Tür...
İL MUTFAKLARI / TURKISH CITY CUISINE
Türkiye İl Mutfakları - Türkiye şehirlerinin ünlü yemek listeleri Türkiye City Cuisine - List of all the famous foods by Turkey cit...
11. Uluslararası Istanbul Mutfak Günleri Yarışma Sonuçları / 11th International Istanbul Gastronomy Festival Competition Result
11th International Istanbul Gastronomy Festival, competition results have been announced... MORE 5 - 10 Şubat 2013 tarihleri ...
2012 4.ULUSLARARASI ALTIN KEP AŞCILAR Yarışma Sonuçları / 2012 4th Turkey International Golden Cap Cook's Competition Result
Antalya Fuarcılık A.Ş (ANFAŞ) ile Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) ve Şefler Birliği tarafından düzenlenen " 4. Uluslararası Altı...
VE İZLEDİM.. " yemekteyiz şefler Antalya "
Ve izledim... Değerli Şeflerim, keşke bu tip programlar banttan değil canlı verilebilse... Mutlak bu formattaki canlı yayınında, tamamen y...
BOCUSE d'OR 2011 galibi Danimarkalı Şef Aşçı Korofed Rasmus
İki yılda bir dünyanın en iyi aşçılarını seçmen için yapılan Bocuse D´or yarışmasına bu yıl İskandinav aşçılar damgasını vurdu. Fransa´nın...
5. Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikleri. 28 - 29 Nisan 2011
Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu ve Tüm Gastronomi Yöneticileri Derneği ile ortaklaşa düzenlenen "5. Ulusal ...
Dried Fruits - Raisins / Kurutulmuş Meyveler - Kuru üzüm
Turkish Cuisine / Dried Fruits Photos " Raisins " 2011 - Berfend BER Raisins are wonderful for a natural energy booster: 10...
3. ULUSLARARASI ALTIN KEP YARIŞMA SONUÇLARI
Antalya Fuarcılık A.Ş (ANFAŞ) ile Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) ve Şefler Birliği tarafından düzenlenen " 3. Uluslararası Alt...
Turkish Pide
Turkish Cuisine / Bread & Pide Photos " Turkish Pide " 2011 - Berfend BER Türk Mutfağı / Ekmek & Pide Fotoğraflar...
Popüler
TÜRK MUTFAĞI / TURKISH CUISINE
Beslenme biçimleri, içinde bulunulan kültürel- coğrafi- ekolojik- ekonomik yapıya ve tarihsel sürece göre şekillenmektedir. Tür...
11. Uluslararası Istanbul Mutfak Günleri Yarışma Sonuçları / 11th International Istanbul Gastronomy Festival Competition Result
11th International Istanbul Gastronomy Festival, competition results have been announced... MORE 5 - 10 Şubat 2013 tarihleri ...
İL MUTFAKLARI / TURKISH CITY CUISINE
Türkiye İl Mutfakları - Türkiye şehirlerinin ünlü yemek listeleri Türkiye City Cuisine - List of all the famous foods by Turkey cit...
10th International Istanbul Gastronomy Festival Competition Result / 10. Uluslararası Istanbul Mutfak Günleri Yarışma Sonuçları
10th International Istanbul Gastronomy Festival, competition results have been announced... 15 - 18 Mart 2012 tarihleri aras...
2012 4.ULUSLARARASI ALTIN KEP AŞCILAR Yarışma Sonuçları / 2012 4th Turkey International Golden Cap Cook's Competition Result
Antalya Fuarcılık A.Ş (ANFAŞ) ile Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) ve Şefler Birliği tarafından düzenlenen " 4. Uluslararası Altı...
Hatay’s application to become a UNESCO " World City of Gastronomy " / Hatay " Dünya Gastronomi Kenti" olma yolunda
Hatay joins select group as City of Gastronomy Hatay’s application to become a UNESCO World City of Gastronomy via its cuisine that inclu...
3. ULUSLARARASI ALTIN KEP YARIŞMASI BAŞLADI
Türkiye Aşcılar Federasyonu ( TAFED ) ile Şefler Birliği’nin organize ettiği, yurtiçi ve yurtdışından binlerce şefin katılımında; "...
Chef's Challenge - Somer Sivrioglu
Chef's Challenge - Somer Sivrioglu Somer Sivrioglu from Efendy takes this week's Chef's Challenge... more Açtığı "Ef...
Gaziantep Cuisine / Gaziantep Mutfağı
Gaziantep cuisine to woo international tourists groups A project initiated to transform the southeastern province of Gaziantep into a c...
5. Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikleri. 28 - 29 Nisan 2011
Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu ve Tüm Gastronomi Yöneticileri Derneği ile ortaklaşa düzenlenen "5. Ulusal ...
BERFEND BER on Facebook
UNION food & drink
© 2011
DheTemplate.com
&
Main Blogger
. Supported by
Makeityourring Diamond Engagement Rings
You can add link or short description here